CLV Rookgaskanaal & Projecten

Google reviews (4,9/5 uit 30)
4.9/5

Wist je dat een Rookgasafvoer inspectie verplicht is?

Voor het goed en veilig laten functioneren van gezamenlijke gasverbrandingsinstallaties is een peridieke inspectie verplicht. De overheid heeft dit verplicht. Zo worden gevaarlijke situaties voorkomen. 

Rookgaskanaal CLV Levensduur.

Rookgaskanalen CLV of individueel hebben een bepaalde levensduur. De levensduur van een rookgaskanaal is afhankelijk van het materiaal en type rookgaskanaal.

Uiteindelijk bepalen de rookgaskanaal leveranciers, normen en richtlijnen wanneer de rookgaskanalen vervangen dienen te worden. Volgens richtlijnen dient een rookgaskanaal te worden vervangen na een leeftijd van circa 15-18 jaar, afhankelijk van het materiaal en welk type rookgaskanaal is toegepast.

Mogelijkheid voor hergebruik CLV rookgaskanalen.

Voor CLV een rookgaskanaal kan er onder strikte voorwaarden en na grondig onderzoek (waaronder controle en inspectie van een CLV systeem rookgaskanaal) een uitzondering gemaakt voor de mogelijkheid van hergebruik. Na inspecteren en controleren van het rookgaskanaal leveren wij de rapportage omtrent bevindingen aan. Nadien nemen wij contact met u op om het rapport en eventuele vragen te beantwoorden.

 

Wij werken oa voor:

Contact

Berger Installatietechniek B.V.
Diamantlaan 61
2132 WV Hoofddorp
 
T: 023-7852140
E: info@berger-installatietechniek.nl
KvK: 86039318