Nieuws

Ontwikkelingen en meer

Techniek Nederland

[wp-rss-aggregator]

Installatie.nl

[wp-rss-aggregator sources="2561"]

Onze Services

  • Onderhouden van uw technische installatie (verwarming en warm water)
  • Aanleggen van uw verwarmingsinstallatie
  • Vervangen van uw huidige cv ketel
  •  

Woont u in Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Nieuw-Vennep en omstreken?
…dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze diensten voor particulieren

Bij Berger Installatietechniek zorgen we voor het beste leefklimaat in uw woning. Een correct geïnstalleerde en goed afgestelde centrale verwarming zorgt voor comfort in huis en een hoog rendement.

Berger Installatietechniek luistert graag naar uw wensen en zoekt samen met u naar de meest comfortabele oplossing. Laat daarom uw verwarming door ons installeren.

Wij beschikken over de nodige certificaten, kennis en ervaring en gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inregelen van uw verwarmingsinstallatie

Wilt u besparen op uw gasrekening, laat dan uw radiatorkranen inregelen door Berger installatietechniek en creëer zo ook een uitstekende warmte balans in alle vertrekken.

Renovatie en Onderhoud

Ook voor renovatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.Regelmatig onderhoud aan uw installatie voorkomt storingen, onveilige situaties en onnodig energieverbruik. Daarnaast zorgt het ook voor het verhogen van de levensduur van uw installatie en bevordert het de duurzaamheid.
We staan voor u klaar, zelfs als u nog geen onderhoudscontract heeft.

EERSTE HULP BIJ STORINGEN

Heeft u last van een storing? U kunt een afspraak maken met een monteur, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Kijk hier voor tips voor het verhelpen van een storing aan uw CV ketel.

Zakelijke werkgebieden

Bij Berger installatietechniek gaan we voor kwaliteit. Altijd compleet en super comfortabel. Door samen met onze partners de eisen en wensen te inventariseren, zorgen wij ervoor dat de technische installaties bijdragen aan een optimaal leefklimaat. Dat doen we voor appartementen, kantoorgebouwen en schoolcomplexen. In grote of kleine omvang, van installatie tot onderhoud.

Ook voor gespecialiseerde projecten kunnen wij u van dienst zijn. Wij leveren installaties op maat, geschikt voor uw situatie.

Duurzaam leefklimaat

Berger Installatietechniek streeft naar optimaal woongenot en leefbaarheid. Het is voor ons enorm belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige installaties.

Berger Installatietechniek ondersteunt u door de installaties te onderhouden, aan te passen of te vervangen. In grote of kleine hoeveelheden.

Expertise

Tevens behouden wij nauwe contacten met gecertificeerde bedrijven om het uitvoeren van eens in de 2 jaar de PI periodieke inspectie en eens in de 4 jaar de EBI eerste bijzondere Inspectie te laten uitvoeren wat verplicht wordt gesteld door het SCIOS

Wij zijn in bezit van scope 1 en 2 voor gasinstallaties boven de 100 kW.