warmteadvies gasvrij

Google reviews (4,9/5 uit 30)
4.9/5

Duurzaam wonen is haalbaar voor uw VvE

Vele appartementencomplexen staan voor de uitdaging te verduurzamen om toekomstbestendig te worden. Berger Warmteadvies B.V. komt als gecertificeerd warmteadviseur bij u langs voor de huisbezoeken. Wij maken een installatietechnisch woningverbeterplan op basis van deze bezoeken. De warmteadviseur bespreekt uw wensen en bekijkt de mogelijkheden voor de VvE.

Locatiebezoek

Tijdens het bezichtigen van het appartementencomplex en huisbezoeken bekijkt de warmteadviseur de mogelijkheden voor het installeren van een warmtepomp (All Electirc) en warmtepomp (Hybride).

Op basis van de huisbezoeken verricht Berger Warmteadvies B.V. diverse metingen zoals;

 

Persoonlijk verbeterplan

Na het analyseren en bestuderen van de huisbezoek gegevens rapporteren wij voor de bewoners van uw VvE een overzichtelijk persoonlijk installatietechnisch woningverbeterplan. Hierin worden investeringen en besparingsmogelijkheden met elkaar vergeleken met als doel om niet alleen een duurzame, toekomstbestendige woning, maar ook een voordelige woning te realiseren. Uit de resultaten van het woningverbeterplan kunnen wij een uitvoerplan opstellen.

Optioneel

Wij kunnen de VvE bij besluitvorming van het uitvoerplan ondersteunen d.m.v.:

Zo wordt de VvE volkomen ontzorgt vanaf vraagstelling tot en met oplevering en garanderen wij dat de uitvoer werkzaamheden volgens de geldende normen en regelgeving wordt uitgevoerd.

Contact

Berger Installatietechniek B.V.

+31 23 78 52 140
info@berger-installatietechniek.nl
KvK: 86039318