Verwarming en Warm Water

Google reviews (4,9/5 uit 30)
4.9/5

Onze services

Woont u in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Particulieren

Bij Berger Installatietechniek zorgen we voor het beste leefklimaat in uw woning. Een correct geïnstalleerde en goed afgestelde centrale verwarming zorgt voor comfort in huis en een hoog rendement.

Berger Installatietechniek luistert graag naar uw wensen en zoekt samen met u naar de meest comfortabele oplossing. Laat daarom uw verwarming door ons installeren.

Wij beschikken over de nodige certificaten, kennis en ervaring en gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inregelen van uw verwarmingsinstallatie

Wilt u besparen op uw gasrekening, laat dan uw radiatorkranen inregelen door Berger installatietechniek en creëer zo ook een uitstekende warmte balans in alle vertrekken.

header home oud

Duurzaam leefklimaat

Vele appartementencomplexen staan voor de uitdaging te verduurzamen om toekomstbestendig te worden. Berger Warmteadvies B.V. komt als gecertificeerd warmteadviseur bij u langs voor de huisbezoeken. Wij maken een installatietechnisch woningverbeterplan op basis van deze bezoeken. De warmteadviseur bespreekt uw wensen en bekijkt de mogelijkheden voor de VvE.

Onderhoud van uw cv-ketel

Ook voor renovatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.Regelmatig onderhoud aan uw installatie voorkomt storingen, onveilige situaties en onnodig energieverbruik. Daarnaast zorgt het ook voor het verhogen van de levensduur van uw installatie en bevordert het de duurzaamheid.
We staan voor u klaar, zelfs als u nog geen onderhoudscontract heeft.

Contact

Berger Installatietechniek B.V.
Diamantlaan 61
2132 WV Hoofddorp
 
T: 023-7852140
E: info@berger-installatietechniek.nl
KvK: 86039318