warmteadvies gasvrij

Google reviews (4,9/5 uit 30)
4.9/5

Gasvrij(arm) wonen is haalbaar voor uw VvE

Vele appartementencomplexen staan voor de uitdaging te verduurzamen om gasvrij(arm) te worden. Wij komen als gecertificeerd warmteadviseur bij u langs voor de huisbezoeken. Wij maken een scan van het complex en een aantal woningen(warmtebeeld)om de haalbaarheid naar gasvrij(arm) te kunnen bepalen. In de woningen bekijken wij hoe deze installatietechnisch is ontworpen en of er eventuele verbeteringen of aanpassingen nodig zijn. Tijdens het bezichtigen van het appartementencomplex en huisbezoeken bekijkt de warmteadviseur gasvrij(arm) de mogelijkheden voor het installeren van welke soort en type warmtepomp (Hybride) bij het complex geadviseerd kan worden. Uit onze bevindingen en conclusies stellen wij een duidelijk en overzichtelijk rapport op. Na het aanleveren van onze rapportage zullen wij deze bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Locatiebezoek

Tijdens het bezoek aan uw appartementencomplex en de diverse huisbezoeken zullen wij onderstaande onderdelen beoordelen, registreren en vastleggen.

Persoonlijk gasvrij(arm) rapport

Na het analyseren en bestuderen van het locatiebezoek gegevens rapporteren wij voor de beheerder en/of VvE een overzichtelijk persoonlijk installatietechnisch gasvrij(arm) advies rapport. Hierdoor wordt een duurzame woning ook een voordelige woning. Uit de resultaten van het adviesrapport kunnen wij een uitvoerplan opstellen.

Uitvoerplan begeleiding

Uit de resultaten van de gasvrij(arm) rapportage kunnen wij een uitvoerplan opstellen Wij kunnen de VvE bij besluitvorming van het uitvoerplan ondersteunen d.m.v.:

Zo wordt de VvE volkomen ontzorgt en garanderen wij dat de uitvoer werkzaamheden volgens de geldende normen en regelgeving wordt uitgevoerd.

Contact

Berger Installatietechniek B.V.
Diamantlaan 61
2132 WV Hoofddorp
 
T: 023-7852140
E: info@berger-installatietechniek.nl
KvK: 86039318